Samen zorgen voor een prachtige tuin

Elke tuin heeft onderhoud nodig. Sommige tuinen veel, andere minder. Wij helpen je jouw tuin te onderhouden, zodat jij ervan kunt blijven genieten. We kunnen een deel van de werkzaamheden uit handen nemen of juist alle. Ook is het mogelijk afspraken te maken voor jaarrond onderhoud. Ga gerust met ons in gesprek en dan kijken we welke werkwijze het beste bij jouw situatie past.

Tuinonderhoud

Jaarrond onderhoud
We komen volgens afspraak een aantal keer per jaar om te zorgen dat de tuin er pico bello bij blijft liggen. Jij hoeft alleen te genieten en ontspannen in de tuin. Deze service verlenen we natuurlijk aan particulieren maar ook aan bedrijven. Als je wilt dat het groen rondom jouw bedrijf altijd perfect bijgehouden is, neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend kijken hoe wij dit kunnen realiseren.

Elk seizoen passend onderhoud
Elk seizoen geven we jouw tuin een passende onderhoudsbeurt. Altijd snoeien en aanplanten in de juiste periode. Op tijd de tuin winterklaar maken, zodat je ook in dat seizoen van de tuin kan genieten.

Jaarlijks eenmalig onderhoud
Elk jaar komen bepaalde werkzaamheden terug. Te denken valt aan het elk jaar snoeien van de hagen of in de herfst de tuin winterklaar maken. Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen.

Eenmalig grootschalig onderhoud
Wij zorgen dat de tuin eenmalig een complete opknapbeurt krijgt. Waarbij we samen bepalen wat er moet gebeuren om weer of nog meer te kunnen genieten van de tuin.
Natuurlijk is het ook mogelijk om je tuin slechts deels opnieuw in te richten. Of enkel een extra element te plaatsen, zoals een tuinhuisje, overkapping of zwembad. Bij vragen neem gerust contact op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Wil je graag meer weten of gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met me op, info@stefandouventuinen.nl of bel 06 4045 2771

Tot ziens, Stefan