Samen maken we jouw tuinwensen werkelijkheid

Wanneer we de tuin ontworpen hebben is het tijd voor de realisatie. Op basis van de offerte, tuinontwerp en het beplantingsplan gaan we aan slag. We maken alles in eigen beheer. Je hebt dus één aanspreekpunt voor al je vragen over de tuinaanleg.

We kopen onze materialen direct in bij verschillende groothandelaren en leveranciers. Onze goede relatie met deze leveranciers zorgt dat we op de hoogte worden gehouden van nieuwigheden en altijd een eerlijke prijs kunnen aanbieden. Dat geeft een gerust gevoel.

Tuinaanleg

Grondwerkzaamheden
We beginnen met de grondwerkzaamheden, deze vormen de basis van de tuin. Onder grondwerkzaamheden verstaan we bijvoorbeeld het egaliseren van de tuin en uitgraven van vijvers en zwembaden. Natuurlijk nemen we dan ook de aanleg van de eventuele beregening, verlichting en/of stroomvoorziening mee.

Plaatsen van de grote basiselementen
Na het grondwerk is het de beurt aan het plaatsen van de grote basiselementen zoals bijvoorbeeld een zwembad, tuinhuisje, vijver, overkapping, bestrating, haag en schutting. Wij plaatsen alles in eigen beheer. Op deze manier regelen we samen dat het proces zo efficiënt en snel mogelijk verloopt.

Aanleggen van groen
Wanneer de grote elementen gereed zijn gaan we het groen in de tuin aanplanten. Het vooraf afgestemde beplantingsplan vormt de lijdraad. Alle planten, struiken en bomen komen van betrouwbare telers en groothandelaren. Mensen waarmee wij vaak al jaren een vertrouwde relatie mee hebben. Samen zorgen we dat de tuin tot leven komt.

Tevreden genieten
We houden niet van half werk, we leveren de tuin dus pas op als alles tiptop in orde is. We willen dat je er elke dag volop van kunt genieten. Dat de tuin helemaal naar wens is en ruimschoots voldoet aan al je verwachtingen. Dan zijn wij pas tevreden!

Onderhoud
Zoals gezegd, als alles aangelegd is kun je gaan genieten, maar naar verloop van tijd heeft een tuin onderhoud nodig. De ene tuin meer dan de andere, maar onderhoud is er altijd. Ook daar kunnen we je natuurlijk bij helpen, achter deze link lees je meer.

Wil je graag meer weten of gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met me op, info@stefandouventuinen.nl of bel 06 4045 2771

Tot ziens, Stefan