Thuis in alle tuinen

Stefan en zijn medewerkers zijn thuis in elke tuin. Ze kunnen je alle werkzaamheden uit handen nemen of juist één onderdeel. Zoals de aanleg van een tuin compleet met beplantingsplan of het groot onderhoud zoals snoeiwerkzaamheden. Het team heeft veel kennis van en ervaring in allerlei hovenierswerkzaamheden. Maar ook voor het plaatsen van een schutting of tuinhuis draaien ze hun hand niet om. Dat betekent één aanspreekpunt voor een mooie tuin met eventueel een waterpartij, tuinhuis, schutting, verlichting, bestrating, zwembad of … vul maar in. Stefan luistert graag naar jouw tuinwensen en maakt deze werkelijkheid. Wil je graag meer weten over ons, ons werk of gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op, info@stefandouventuinen.nl of bel 06 4045 2771

Tuinontwerp

Altijd een persoonlijk tuinontwerp op maat. Wij luisteren jouw wensen en maken een passend en compleet design met beplantingsplan.

Tuinaanleg

Wij leggen je gehele tuin met veel zorg, aandacht en kennis aan. Van gazon tot overkapping, van schutting tot beplanting, wij verzorgen alles.

Tuinonderhoud

Elke tuin heeft elk jaar weer onderhoud nodig. Wij kunnen alle werkzaamheden uit handen nemen of slechts een deel. Jij bepaalt.